Extrémne rýchly nábeh na pracovnú teplotu, za niekoľ sekun od zapnutia môžete začať grilovať. Zákazník nerád čaká, kým sa gril rozohreje! Úspora času, energie, viac zákazníkov.
Vynikajúce výsledky pri grilovaní mäsa, zeleniny, toastov, sendvičov. Ľahké čistenie.
Sklokeramický povrch grilovacích platní a kontaktných grilov UNOX je vynikajúci materiál pre kontaktné varenie. Znamená úsporu času, energie a ľahké čistenie. Sklokeramika je tvrdý, neporézny materiál, ktorý neabsorbuje chute a vône pripravovaných potravín. Dovolí tak v krátkom časovom slede pripravovať jedlá s odlišnými chuťami a vôňami, bez toho, aby sa vzájomne akokoľvek senzoricky ovplyvnili. Vďaka hladkému povrchu je čistenie ľahké, účinné, rýchle a zabezpečí dôkladné odstránenie zvyškov, ktoré by inak mohli mať negatívny vplyv z hľadiska hygieny a chute.
Patentovaná mechanika kontaktných grilov – vrchná grilovacia plocha paralelne umiestnená so spodnou pôsobí rovnomerným tlakom a teplotou na pripravovaný pokrm. Prenos tepla je kombináciou kontaktného tepelného prenosu a infračerveného žiarenia. Výhrevné teleso je presne umiestnené v základni s dôkladnou izoláciou zabezpečúcou minimalizáciu tepelných únikov tým, že je teplota koncentrovaná a rovnomerne distribuovaná po celej pracovnej ploche. Použitá patentovaná technológia SHB znamená nahriatie vlákien výhrevného telesa na 800°C. Pri tejto teplote sú vyžarované infračervené lúče. Sklokeramický povrch toto žiarenie absorbuje iba čiastočne, pripravované jedlo je prehrievané aj priamo v jadre, nielen na povrchu ako pri kontaktnom ohreve.
Transparentná, priehľadná sklokeramická plocha (PT, ET)prepúšťa cca 80% infračerveného žiarenia a je vhodná predovšetkým tam, kde sa vyžaduje dôkladné prehriatie pripravovaného pokrmu rovnomerne od stredu až k povrchu.
Tmavá sklokeramická plocha absorbuje väčšie množstvo infračervených lúčov a je vhodná na tepelnú úpravu takých jedál, ktoré potrebujú prepečený chrumkavý povrch. Technológia SHB umožňuje veľmi rýchly nábeh na maximálnu pracovnú teplotu 400°C, pri skrátení času na predohriatie až o 80% v porovnaní s liatinovými, alebo oceľovými grilmi.
Modely R – vrchná grilovacia plocha rýhovaná
Zobrazených 1–16 z 20 výsledkovSorted by popularity
Extrémne rýchly nábeh na pracovnú teplotu, za niekoľ sekun od zapnutia môžete začať grilovať. Zákazník nerád čaká, kým sa gril rozohreje! Úspora času, energie, viac zákazníkov.
Vynikajúce výsledky pri grilovaní mäsa, zeleniny, toastov, sendvičov. Ľahké čistenie.
Sklokeramický povrch grilovacích platní a kontaktných grilov UNOX je vynikajúci materiál pre kontaktné varenie. Znamená úsporu času, energie a ľahké čistenie. Sklokeramika je tvrdý, neporézny materiál, ktorý neabsorbuje chute a vône pripravovaných potravín. Dovolí tak v krátkom časovom slede pripravovať jedlá s odlišnými chuťami a vôňami, bez toho, aby sa vzájomne akokoľvek senzoricky ovplyvnili. Vďaka hladkému povrchu je čistenie ľahké, účinné, rýchle a zabezpečí dôkladné odstránenie zvyškov, ktoré by inak mohli mať negatívny vplyv z hľadiska hygieny a chute.
Patentovaná mechanika kontaktných grilov – vrchná grilovacia plocha paralelne umiestnená so spodnou pôsobí rovnomerným tlakom a teplotou na pripravovaný pokrm. Prenos tepla je kombináciou kontaktného tepelného prenosu a infračerveného žiarenia. Výhrevné teleso je presne umiestnené v základni s dôkladnou izoláciou zabezpečúcou minimalizáciu tepelných únikov tým, že je teplota koncentrovaná a rovnomerne distribuovaná po celej pracovnej ploche. Použitá patentovaná technológia SHB znamená nahriatie vlákien výhrevného telesa na 800°C. Pri tejto teplote sú vyžarované infračervené lúče. Sklokeramický povrch toto žiarenie absorbuje iba čiastočne, pripravované jedlo je prehrievané aj priamo v jadre, nielen na povrchu ako pri kontaktnom ohreve.
Transparentná, priehľadná sklokeramická plocha (PT, ET)prepúšťa cca 80% infračerveného žiarenia a je vhodná predovšetkým tam, kde sa vyžaduje dôkladné prehriatie pripravovaného pokrmu rovnomerne od stredu až k povrchu.
Tmavá sklokeramická plocha absorbuje väčšie množstvo infračervených lúčov a je vhodná na tepelnú úpravu takých jedál, ktoré potrebujú prepečený chrumkavý povrch. Technológia SHB umožňuje veľmi rýchly nábeh na maximálnu pracovnú teplotu 400°C, pri skrátení času na predohriatie až o 80% v porovnaní s liatinovými, alebo oceľovými grilmi.
Modely R – vrchná grilovacia plocha rýhovaná
Zobrazených 1–16 z 20 výsledkovSorted by popularity
Pre podnikateľské subjekty možnosť nákupu varnej technológie, stolových spotrebičov, chladiacej techniky a ďalšieho gastrozariadenia na splátky. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle 0908 357 861 alebo emailom tanierik@tanierik.sk