Rajnice

fkuchr kuchyne

Výrobca na základe svojich dlhoročných skúseností v priemysle v kombinácii s pokročilou technológiou špecializoval na výrobu oceľového riadu 18/10 s najvyššou pevnosťou a parametrami prispôsobenými profesionálnym kuchárom. Technológia výroby je založená na inovatívnom systéme Dynamic Impact - nárazové lepenie, čo znamená, že trojvrstvový náter slúžiaci ako dno v každej profesionálnej nádobe je vyrobený nárazovou metódou pod tlakom 2 500 ton. Trojvrstvové kované tepelné dno má špeciálne profilované dno, ktoré vplyvom teploty mení svoj tvar na dokonale plochý. Čo znamená, že aj pri veľmi vysokých teplotách si zachováva schopnosť rovnomerného varenia a vyprážania. Dno rýchlo a rovnomerne distribuuje teplo, čo šetrí asi 60% energie v porovnaní s hrncami vyrobenými bežnou spájkovacou technológiou. Pre pohodlie používania je riad vybavený ergonomickými rukoväťami, bodovo zváranými až do 10 bodov, čo navyše zaisťuje najvyššiu životnosť. Hrnce Chef de cuisine možno použiť na všetky možné typy sporákov (plynové, keramické, elektrické a indukčné), možno ich umývať aj v umývačke riadu.     BUDGET line HENDI